Over mijzelf

Rinske

 

Als kind was ik puur en onbevangen en voelde ik een diepe verbondenheid met de natuur, met het "grote geheel". Naarmate de jaren vorderden werd ik meer opgeslokt door opleiding en werk. Als fiscaal jurist kreeg ik een baan bij de belastingdienst. Mijn intuïtieve en ontvankelijke aard kon ik goed gebruiken in de contacten, maar ook bij de juridische en leidinggevende kant van het werk. In de jaren '90 brachten een aantal bijzondere ervaringen mij meer in contact met mijn intuïtie, en mijn vermogen om mij daarmee bewust te verbinden. Voor mij waren deze kostbare ervaringen wake-up calls, met de bedoeling mijn intuïtieve vermogens verder te ontwikkelen.

 

Er volgden diverse opleidingen op het gebied van intuïtieve ontwikkeling, het werken met (subtiele) energie, mindfulness en compassie. Heel belangrijk in mijn ontwikkeling waren Ad Stemerding, Alandi (met haar initiatiefnemers Jaan en Micha Stemerding) en de opleiding spirituele therapie op de Leonardushoeve.

 

Verder heb ik opleidingen gevolgd bij Carolina Bont, Jacqueline Wolvetang, Frits Koster & Erik van den Brink.

 

Het leven zelf is echter mijn grootste leermeester gebleken. In het bewust worden van de lessen die het leven mij dagelijks aanreikt, ontmoet ik steeds weer mijzelf, in vele gedaanten.

 

Inmiddels heb ik een ruime ervaring opgebouwd in het trainen, coachen en begeleiden van mensen. De mindfulness- en compassietrainingen vinden plaats in Haarlem. Ik geef ook trainingen op locatie voor groepen (incompanytrainingen).

 

Daarnaast ben ik sinds 2014 als docent betrokken bij de Mindfulness weekenden op Alandi Retreat Site.

Rinske van der Harst | Scheppend Hart | 2015 

Website door Vyasa Wolvetang